Sta op stoel Alkmaar biedt tweedehands sta op en relax stoelen aan in diverse maten, uitvoeringen en kleuren tussen de €450,- en €900 inclusief bezorging in Noord Holland en 6 maanden garantie.

Het doel is om iedereen, en in het bijzonder de gewaardeerde doelgroep senioren en minder validen, een optie te bieden voor tweedehands stoelen die betaalbaar zijn en kwalitatief zo goed als gelijk zijn aan nieuw aangeboden stoelen.

Daarnaast bieden we een garantie van 6 maanden op elke gebruikte stoel en zorgen we voor een gratis levering inclusief installatie in Noord-Holland.

Alle tweedehands stoelen die binnenkomen worden door mijn broer Jur en ikzelf Steven technisch nagekeken en beoordeeld op het gebruiksgemak. Aan de hand daarvan wordt u een betaalbare gebruikte stoel met service aangeboden.

Indien u een gebruikte stoel heeft welke defect is komen we graag in contact om te kijken of de stoel te repareren is. Het vervangen van diverse onderdelen kan tegen een scherp tarief de levensduur van uw huidige stoel met jaren verlengen.

U bent van harte welkom om een keer een gebruikte stoel of fauteuil te bekijken en/of te proberen.

Voor vragen kunt u altijd bellen naar Steven via 06 34 26 87 93 of contact opnemen via het contactformulier!