Zijn A merken ook tweedehands beschikbaar?

Algemeen, Koopwijzer

Ja, bij ons zijn tweedehands sta op en relax stoelen beschikbaar in de A modellen. Sterker nog, wij bieden alleen maar tweedehands sta op en relax fauteuils aan van de bekende A-merken.

Of u nu een nieuwe of tweedehands stoel koopt, ga bij voorkeur voor een A-merk fauteuil. Bekende Nederlandse merken zijn o.a. Fitform, Doge, Prominent en Eureva. Bekende Duitse merken zijn o.a. Hukla, Himolla, Stawett en Teleform.

Goedkopere, merkloze stoelen zijn vaak van een mindere kwaliteit. De prijzen voor nieuwe fauteuils beginnen bij ca. 700 euro voor merkloze stoelen en lopen op tot boven de 4.000 euro voor de betere A-merken. De keuze voor een tweedehands stoel is per definitie goedkoper, net zo goed als een nieuwe stoel en u draagt daarnaast bij een beter milieu vanwege het hergebruik.

U kunt een stoel particulier overnemen of een gebruikte stoel kopen bij een gespecialiseerd bedrijf zoals Sta op stoel Alkmaar. Dit laatste heeft als voordeel dat u kunt kiezen uit vele maten en modellen, de zekerheid heeft dat de stoel 100% in orde is vanwege de garantie op de stoel en dat deze bij de nieuwe eigenaar wordt bezorgd en geïnstalleerd.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze experts. Zij helpen u graag met al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoon, whatsapp, e-mail en social media.